Verdacht persoon opgepakt voor verhoor

Verdacht persoon opgepakt voor verhoor:
In de late namiddag vandaag werd een verdacht persoon opgemerkt aan het station en de omliggende straten rond Lazaret/Statievelden.
Hij was achter enkele jonge meisjes (13j) uit de trein gestapt en heeft hen achtervolgd tot thuis. Daar stond hij bijna mee binnen. Nadien gedroeg hij zich nogmaals enkele keren verdacht, toen er bij iemand anders een pakje werd afgeleverd.
Een bewoonster heeft hem de straat uitgestuurd.Ondertussen was de Politie verwittigd en werd ons nieuwste wapen (tegen verdachte figuren) "WhatsApp     !ALERT | BIN Kammenstraat” opgestart. Een buurtbewoner stuurde onmiddellijk volgend bericht naar de !ALERT-groep.
 
 
"Verdacht persoon waargenomen op de wijk Lazaret en omliggende straten .
Deze persoon observeert woningen. Persoon is net gekleed ongeveer 1,75 meter groot, zwart kort geschoren haar, ongeveer 35 jaar en van buitenlandse origine.
Gelieve op te letten en bij verdachte handelingen de politie te bellen.”
 
 
Na 20u vanavond is hij de trein terug opgestapt richting Antwerpen, waar de Politie hem stond op te wachten. Daar werd hij onderschept en gecontroleerd.
De controle was negatief, maar de identiteit van de verdachte zonderling was nu wel gekend bij de Politie.

Nota: deze man weet nu ook dat "WhatsApp   !Alert | BIN Kammenstraat”  actief is. Nogmaals is er bewezen, dat WhatsApp een grote meerwaarde kan zijn in het veiligheidsgevoel.Helaas waren er in de nacht van 19 op 20 maart géén WhatsAppers in de buurt, toen er wel werd ingebroken.
Daarom doen wij hierbij een oproep aan onze BIN-Leden, die over een smart-phone beschikken, om ook (gratis) lid te worden van onze WhatsApp-groep.
Ieder inwonend gezinslid van een BIN-lid kan in principe hiervan deel uit maken,
(voorlopig moet je wel minimum 18 jaar zijn). Jongere gezinsleden, kunnen dan WhatsApp-berichten verzenden via één van de ouders.
Hoe meer "WhatsAppers”,    . . .   hoe meer er gezien en bericht kan worden.

U kan hiervoor Werner van Peer contacteren voor de nodige informatie en formaliteiten.   Email: alert@binkammenstraat.be   GSM: 0475/56.69.09

Met vriendelijke groeten,
Adri Jongeneelen
Coördinator BIN Kammenstraat & Omgeving


PS: vermeld verdacht gedrag ook STEEDS ZO SNEL MOGELIJK aan de Politie.
Lokale politie Grens
Kapellensteenweg 32
2920-Kalmthout
Tel.:         03 620 29 29
Fax:         03 620 29 39
Email:         info@pzgrens.be
Website:     www.pzgrens.be